Over ons – Kadobon Online BV

Over ons – Kadobon Online BV is opgericht in 2006 met de eerste digitale cadeaubon die online kan worden besteld en verzilverd. Sindsdien is het aanbod van webshops steeds meer uitgebreid dat het verzilveren van de cadeaubon nog leuker maakt! Ook is het aanbod van verschillende cadeaubonnen is verder uitgebreid met NationaleGroeneKadobon.nl, Baby-bon.nl, Magazine-bon.nl, NationaleTrouwbon.nl, Dieren-bon.nl, Parfum-bon.nl, Saunabon-online.nl en Doneerbon.nl.

Maatschappelijk verantwoord Met de Doneerbon.nl geef je een donatie naar keuze cadeau met een keuze uit meer dan 3.000! aangesloten goede doelen. Dat geldt ook voor kadobon-online. Onze Nationale Groene Kadobon is alleen inwisselbaar voor duurzame producten. Hiermee dragen wij een steentje bij aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij werken met een stichting derdengelden waarop alle iDEAL-betalingen op binnenkomen hierdoor wordt dekking van alle in omloop zijnde cadeaubonnen gegarandeerd. Bestellen en verzilveren gaat volledig via een versleutelde SSL-verbinding. Bovendien zijn wij in het bezit van het webshop keurmerk.

In het nieuws Peter Dubbeldam, eigenaar van Kadobon Online BV vertelt hij over zijn bedrijf. In het andere filmpje is kadobon-online te zien in het RTL4 programma Enjoy Life.

https://www.youtube.com/watch?v=QryuRo23GuU&feature=emb_logohttps://www.youtube.com/watch?v=03tC5y1l-Yc&feature=emb_logo